Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde, tek bir haber ile Cenk ve ailesi her şeyini kaybetmek üzere!

Elimi Bırakma dizisinde, tek bir haber ile Cenk ve ailesi her şeyini kaybetmek üzere!

tarafından zk zk

TRT1’in sevilen dizisi Elimi Bırakma’nın 22. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay

Cenk, Azra’ya karşı duygularını ona açık açık söylerken, Azra büyük bir azap yaşıyor. Onu çok sevdiğini itiraf edemese de üzerindeki baskılara rağmen sevmekten vazgeçmiyor.

Bu arada Çelen Gurup’un hisseleri hızla düşmeye başlıyor. Azmi ve Sumru’nun ortak oyunu sonucunda Cenk’in karıştığı sokak kavgasının görüntülerinin sosyal medyaya düştüğü görülüyor.

Elimi Bırakma dizisinde, tek bir haber ile Cenk ve ailesi her şeyini kaybetmek üzere! 7

Feride Hanım, şirket hisselerinin neden düştüğünü sorgularken, haber bir anda Azmi tarafından önlerine konuluyor.

Aşkı ve işi arasında kalan Cenk, durumu düzeltmek için harekete geçecek.

İşte Elimi Bırakma 22. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mert’in davada verdiği karar, tüm dengelerin bozulmasına neden olur. Sumru elindeki kozlarını tüm acımasızlığıyla Azra’ya karşı kullanmaya başlar. Sumru’nun oyunlarının sonucunda Azra hiç olmadığı kadar zor bir kararın eşiğine gelir. Azra ve Cenk tam da mutluluğu bulmuşlarken ellerinin arasından hızla kayıp gittiğini çaresizce izlerler.

Cenk’in Azra ile yaşadığı zor günler bir yana şirkette de Azmi’nin oyunları başlar. Çelen Grup bu güne kadar ki en zor zamanlarını yaşamakta şirket neredeyse iflasın eşiğine gelmektedir. Feride Hanım bu süreçte ailesini güçlü ve ayakta tutmak için var gücüyle savaşır. Sumru Azra’yı Azmi ise Cenk’i kıskaca almıştır. Cenk Çelen hem aşkıyla hem de işiyle büyük bir sınavın eşiğindedir.