Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinin 11. bölümünde zirve için işi çok zor!

Elimi Bırakma dizisinin 11. bölümünde zirve için işi çok zor!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Dizinin 11. bölümünü 7 Ekim Pazar günü izleyeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda Pazar günü karşısında ciddi bir rakip olmamasının avantajını iyi kullanan Elimi Bırakma dizisi zirvenin sahibi olmuştu. Ancak bu sefer karşısında çok güçlü rakipler bulacak.

Kanal D – Bir Litre Gözyaşı
atv – Ağlama Anne
Star TV – Nefes Nefese
Fox TV – Savaşçı

Görüldüğü üzere 4 dizi de 7 Ekim’di izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu kadar güçlü bir rekabetten Elimi Bırakma zaferle ayrılır ise müthiş bir işe imza atmış olacak.

Her bölümü merakla beklenen dizi “Elimi Bırakma”, Pazar günlerinin en çok izlenen yapımı unvanını elinde bulundurabilecek mi? İşte bu konu çok merak ediliyor.

Elimi Bırakma 11. bölüm fragmanında detaylar var. Ayrıca bölümün özetini de aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni bölümü ile yine nefesleri kesecek olan dizinin bu hafta yayınlanacak 11. bölümünde neler olacak:

Cenk babaannesini kurtarabilecek midir?

Feride Hanım’ın hastaneye zorla götürülmesi Cenk’in dünyasını başına yıkar. Feride Hanım için elinden geleni yapmaya çalışan Cenk, sinirlerine hâkim olamayıp polisler tarafından götürülür. Cenk babaannesini bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Feride Hanım’ın yanında olabilmek için büyük gayret veren Azra, polis tarafından alı konur. Serap Azra’dan kurtulabilmek için elinden geleni ardına koymamıştır. Azra kendini anlatabilmek için her ne kadar doğruları söylese de inandırıcı olamaz.

Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır?

Feride Hanım’ı hastanede büyük acılar çekse de geçmişi onun peşini bırakmaz. Feride Hanım’ı hastane bekleyen sürpriz, Çelen ailesini derinden etkileyecektir.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Önal, yönetmenliğini Sadullah Çelen, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme alıyor. Dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan ve Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.