Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma setinden gelen veda pozları moral bozuyor!

Elimi Bırakma setinden gelen veda pozları moral bozuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde veda sahneleri çekilmeye devam ediyor. Setten de oyuncular birbirleri ile çektikleri son sahnelerden sonra hatıra fotoğrafları çekiyor. Bu paylaşımlardan birisi de Alp Navruz ve Dolunay Soysert imzasını attı.

Dizide Cenk ve Sumru karakterlerine hayat veren iki ünlü oyuncu setten hatıra pozlarını yayınladı.Dizi 24 Aralık Salı günü 59.bölümüyle final yapacak. Birkaç gündür de final bölümü çekimleri yapılıyor. Alp Navruz, “Dolunay ile son sahnemizi çektik. Seninle çalışmak büyük keyifti, iyi ki tanıdım seni, başarın daim olsun” notu ile veda etti.

Elimi Bırakma setinden gelen veda pozları moral bozuyor! 8

Setten sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar da dizinin final yapmasından memnun olmayan dizi hayranlarının moralini bir hayli bozuyor.

Oyuncular her ne kadar başarılı bir projenin içinde olmanın mutluluğu ile güler yüzlü hatıra fotoğrafları çekiyor ise de, Elimi Bırakma hayranları adeta yas tutuyor.

Dolunay Soysert, “Fotoğrafı siyah beyaz yaptım, anılar hep renkli kalacak çünkü. Seninle çalışmak ayrı bir zevkti” notuyal fotoğrafı yayınladı.

Elimi Bırakma setinden gelen veda pozları moral bozuyor! 9