Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisi için final kararı Gökberk Demirci’ye büyük bir şans getirecek!

Yemin dizisi için final kararı Gökberk Demirci’ye büyük bir şans getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisinin çekimlerinin Mayıs ayında sona ereceği ve beşinci sezonun iptal edildiği ortaya çıktı. Eylül ayına kadar eldeki stok bölümlerle devam edecek olan Yemin, geniş bir hayran kitlesine sahip bir diziydi… Özellikle de Özge Yağız ile Gökberk Demirci’nin birlikte başrolde yer aldığı ilk iki sezon, dizinin altın dönemiydi. Özge Yağız, diziden ayrıldıktan sonra kendisine yeni bir kariyer çizdi. Şimdi de bu fırsat Gökberk Demirci’nin eline geçti…

Yemin dizisi devam ettirilseydi Gökberk Demirci, beşinci sezonda da yer almayı istedi ve anlaşma da yaptı. Ancak yapımcı ve Kanal 7’nin diziyi bitirme kararı en çok da genç oyuncuya yarayacaktır. Gökberk Demirci, Yemin dizisinde devam ettiği için kendisine yeni teklifler gelmiyordu. Ama şimdi birçok yapımcıdan teklif alması bekleniyor. Hatta gelen haberler dizinin final yapacağının ortaya çıkması ile birlikte Gökberk Demirci’ye de yeni tekliflerin gelmeye başladığı yönünde.

Özge Yağız ile dizide başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Gökberk Demirci, evlilik teklifinde de bulunmuş ve ‘evet’ yanıtını almıştı. Çiftin evliliği geçen yıldan bu zamana kadar konuşuldu. Ancak geçtiğimiz hafta çiftin ayrıldığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Yemin dizisi için final kararı Gökberk Demirci'ye büyük bir şans getirecek! 7

Özge Yağız, Yemin dizisinden sonra kariyer sıçraması yaptı ve şimdi başrol teklifleri alan bir oyuncuya dönüştü. Aynı süreçte Gökberk Demirci’nin de geçmesi bekleniyor. Oyuncunun artık ana akım televziyon kanallarında veya dijital platformlarda farklı rollerde yer alarak hem hayranlarını artırma hem de tecrübesine yenilerini ekleme zamanı geldi.

Gökberk Demirci için, Yemin dizisi iyi bir okul gibiydi. Çok şey öğrendi ve tecrübe biriktirdi. Kendisini geliştirmesi için Yemin çok iyi imkanlar sundu ve oyuncu da bu fırsatı iyi değerlendirdi. Ancak şimdi daha farklı rollerde kendisini gösterme zamanı ve artık önünde kariyeri için yeni bir sayfa var. Hayranları sosyal medyada Gökberk Demirci’nin çok başarılı yapımlarla öne çıkacağını düşünüyor ve buna inanıyor. Oyuncunun bundan sonraki adımlarını da takipçileri yakından izleyecektir.