Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizisinin Ezo’su Sevda Erginci, yeni projesi için imaj değiştirdi!

Elkızı dizisinin Ezo’su Sevda Erginci, yeni projesi için imaj değiştirdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolde oynadığı, güçlü hikayesiyle dikkat çeken Elkızı dizisi beklenen reyting oranına ulaşamayınca 13. Bölümüyle final yaptı. Dizide Ezo karakterine hayat veren Sevda Erginci performansıyla izleyiciden büyük beğeni topladı.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Turna karakteriyle dikkatleri üzerine çeken, ardından Elkızı dizisinde başrolü kapan yetenekli oyuncu Sevda Erginci, bir süredir tiyatro projesi için hazırlıklarını sürdürüyordu.

Elkızı dizisinin Ezo’su Sevda Erginci, yeni projesi için imaj değiştirdi! 8

Sevda Erginci, Defne Kayalar, Engin Hepileri ve Doğa Halis’in rol aldığı Anne oyunu 17 Mart’ta tiyatroda izleyicilerle buluşacak. Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı “Anne” adlı oyunda bir annenin eril aile yapılanmasında kayboluşunu izleyiciye çarpıcı bir komedi ve histeri diliyle sunuluyor. Oyunda Hepileri’nin kızı rolünde seyirci karşısına çıkacak olan Sevda Erginci’nin yeni imajı hayranlarından tam not aldı.

Elkızı dizisinin Ezo’su Sevda Erginci, yeni projesi için imaj değiştirdi! 9

Sevda Erginci sahneye ilk kez Semaver Kumpanya Çocuk Tiyatrosu’nda “Paki ve Sevgi Çiçekleri” oyunuyla çıktı. İlk TV projesi Koyu Kırmızı ile beraber aynı yıl Veda adlı dizide Lamia karakterine hayat verdi. Genç oyuncu ilk sinema tecrübesini ise Uzaklarda Arama ile yaşadı. Yönetmenliğini Türkan Şoray’ın yaptığı filmde Yağmur Ünal, Mehtap Bayri, Mustafa Uğurlu gibi isimlerle çalıştı.