Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı’nın Seher’i Çağla Şimşek, yazlık bir projeye imza atmaya hazırlanıyor!

Elkızı’nın Seher’i Çağla Şimşek, yazlık bir projeye imza atmaya hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu, müzisyen ve yapımcı Osman Yağmurdereli’nin çocuk yaşta keşfettiği Çağla Şimşek, Elveda Derken dizisinde canlandırdığı Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım attı.

Ardından Hayat Devam Ediyor, Küçük Gelin, Elif, Kardeşlerim gibi dizi projelerinde yer alan genç oyuncu asıl çıkışını Orhan Şimşek, Gözde Mukavelat, Bengi Öztürk Akkaya, Arda Esen ve Ufuk Şen ile başrolünü paylaştığı, aile ve dram türündeki Küçük Gelin dizisindeki Zehra karakteriyle yaptı ve bu rolüyle geniş kitlelerce tanındı.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Ayşe Kaya karakterine can veren genç oyuncu, Ömer ile Tolga’nın eski sevgilisini oynadı ve annesinin hastalığı yüzünden Bursa’ya gitmesiyle diziden ayrıldı.En son Fox TV’nin Elkızı isimli dizisinde Seher karakterine hayat veren Çağla Şimşek, dizinin 13. Bölümde final yapmasının ardından yeni proje görüşmelerine başladığı öğrenilmişti.

Elkızı’nın Seher’i Çağla Şimşek, yazlık bir projeye imza atmaya hazırlanıyor! 7

Çağla Şimşek’in yeni projesi Nilsu Berfin Aktaş’ın başrolleri arasında yer alacağı, Burak Dakak’ın ise adının geçtiği, henüz net bir sonuca varılmadığı, FOX Tv’de yaz aylarında yayınlanması planlanan gençlik dizisi “Tozlu Yaka” oldu.

NTC Medya’nın yapımcılığını, Semih Bağcı’nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin cast görüşmeleriyse sürüyor.