Ana sayfa Dizi İzle Emanet 25 Ocak Pazartesi 101. bölüm fragmanı izle!

Emanet 25 Ocak Pazartesi 101. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Emanet dizisi büyük ilgi gördü. Dizinin hikayesine tutuklu kalan izleyiciler hafta içi akşam saatlerinde yapımın başından kalkamıyor… Kanal 7 için de son dönemin en başarılı yapımlarından birisi oldu.

Emanit dizisinin 22 Ocak Cuma akşamı 100. bölümü yayınlandı. Yani dizi ‘dalya’ dedi. Bu da sektörde çok önemli bir başarı olarak dikkat çekiyor. Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı Emanet dizisinin 25 Ocak Pazartesi akşamı 101. bölümünü izleyeceksiniz. Neler olacağı ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Emanet dizisinin son yayınlanan 100. bölümünde neler olduğunu da yeniden hatırlayalım:

köşeye sıkışan Yaman sosyal hizmet görevlilerinin sorgularından kaçmak için bir yol bulur. Sosyal hizmetler görevlilerine konakta yakalanan Yaman ve Seher için artık tek bir çıkış yolu vardır. Yaman’ın planı, Seher dâhil herkesi şaşkına çevirir. Ali, Kiraz’ın tuhaflıklarına bir anlam veremez. Kiraz ise kaçtığı o büyük soruyla en sonunda baş başa kalacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.