Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine Nilperi Şahinkaya’dan sonra mikser görevi yapacak bir oyuncu daha geldi!

Yasak Elma dizisine Nilperi Şahinkaya’dan sonra mikser görevi yapacak bir oyuncu daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisi absürt hikayesi ve her şeyin olabileceği bir yapım. Zaten hikayenin sınırının olmaması izleyiciler için ekran başına geçmenin en önemli nedenlerinden birisi konumundu. Yasak Elma’da 86.bölüm itibari ile katılan Hasan Ali, Çağatay ve Feride karakterlerinin ardından, yeni karakterler de eklenmeye devam ediyor.

Nilperi Şahinkaya’nın geçtiğimiz hafta Cansu karakteri ile yapıma katıldığı Yasak Elma’ya 95.yeni bölümde bir isim daha geldi. Ender, Şahika ve Yıldız’ın hapiste tanıştıkları Nurgül karakteri ile Çiğdem Sakarya dizinin ekibine katıldı. Cansu karakteri ile birlikte Nurgül de dizide adeta mikser görevi görecek ve hikayeyi bir hayli karıştıracak.

Kim kiminle, nasıl bir ortaklık ve plan yaptı bu da muamma olarak kalacak. Ender ve Şahika işbirliğinin ardından yeni sürprizlerin de yaşanması beklenen 95. yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı.25 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 95.bölümde Nurgül, Ender ile Şahika’nın kapısını çalıyor ve olaylar da içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.

Yasak Elma dizisine Nilperi Şahinkaya'dan sonra mikser görevi yapacak bir oyuncu daha geldi! 7

Ender, bu durumu kendi lehine kullanmak adına hemen plan yapması da şeytanlığının bir sonucu. Ender, Nurgül’ü Yıldız’ın başına dert açmak için kullanacak. Nurgül’ün Yıldız’a yaptığı tehdit de çok ilginç. “Senin hapishane günlerini herkese deşifre ederim, rezil ederim seni” diyen Nurgül, hikayede mikser görevini çok iyi yapacağa benziyor.

Yıldız ise Ender ve Şahika’yı ziyaret ediyor ve “Çok büyük bir sorunumuz var” diyor. Bu sorun Nurgül ise, Ender’in planı da tutmuş demektir.

İşte Yasak Elma dizisinin 95. bölümünden ilk fragman: