Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 8 Şubat Pazartesi 111. bölüm fragmanı izle

Emanet 8 Şubat Pazartesi 111. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinin sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin yeni bölümleri de büyük ilgi ile takip ediliyor. Hafta için saat 19.00’da yayınlanmakta olan Emanet dizisinin her yeni bölümü öncesinde paylaşılan fragmanlara da ilgi yoğun…

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle göz doldururken, reyting sonuçları da gayet iyi gelmeye devam ediyor. Emanet dizisinde bir hafta daha geride kaldı. 110 bölüm tamamlandı ve heyecan da bir hayli yüksek. Seher ve Yaman konusundaki gelişmeler heyecanı artırıyor. Peki 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 111. bölümde neler yaşanacak? İzleyiciler merakla fragmanı bekliyor. 111. bölüm fragmanı paylaşıldı ve yine heyecanlı anlar sizleri bekliyor. Seher ve Yaman arasında buzlar eriyecek mi? İşte yeni haftanın ilk gününden ilk fragman:

Emanet dizisinin 110. bölümü de önemli olaylara sahne oldu. Gün geçtikçe çoğalan sorular izleyicilerin da kafasını karıştırmaya başladı. Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem’in kadrosunda yer aldığı Emanet dizisinde entrikalar da hiç bitmiyor.

İşte Emanet dizisinin bu akşam yayınlanan 110. bölümünün tamamı:

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.