Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen’e 10 dizi teklifi gitti ve işte sonuç!

Fahriye Evcen’e 10 dizi teklifi gitti ve işte sonuç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in hayranları uzun süredir yeni bir dizi beklentisi içindeydi. Ancak oyuncu hem oğlu Karan’ı büyütmek istemesi hem de pandemi sürecinin de bunun üzerine eklenmesi ile son dönemde dizi tekliflerini kabul etmiyordu.

Yaz ayından bu yana 10 farklı diziden teklif aldığı ortaya çıkan oyuncu, pandemi döneminde çalışma konusunda kararsız olduğunu da röportajlarında belirtiyordu. İyi ve ayağı yere sağlam basan bir proje arayışı içinde de olan oyuncu, sonunda istediği gibi bir proje buldu.

2017 yılında yer aldığı ve 13 bölüm süren Ölene Kadar dizisinden bu yana ekranlarda yerini almayan Fahriye Evcen’in dönüşü de muhteşem olacak. Gizli tutulan yeni bir dizi projesi için imza attığı ortaya çıkan oyuncunun alacağı ücret bile belli.

TV100’ün haberine göre Evcen, kendisine teklif edilen 10 diziden birisini beğendi ve başrolde yer almak için sözleşmeyi imzaladı. Bölüm başına 130 bin TL alacak olan oyuncu, böylelikle aylık 520 bin TL kazanacak.

Burak Özçivit ile mutlu bir birliktelik yaşayan, oğlu Karan’ın doğumuyla anneliği de tadan Fahriye Evcen hayranları da bu gelişmeden son derece memnun kaldı ve diziyle ilgili detayların ortaya çıkmasını bekliyor.