Ana sayfa Dizi Haberleri Emel Çölgeçen de katıldı, Ferhat ile Şirin kadrosu yıkılıyor! Emel Çölgeçen kimdir?

Emel Çölgeçen de katıldı, Ferhat ile Şirin kadrosu yıkılıyor! Emel Çölgeçen kimdir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 9 Temmuz 1976 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu Emel Çölgeçen, yeni sezonun iddialı yapımlarından Ferhat ile Şirin’in kadrosuna katıldı.

1994 yılında Gülşen Abi isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Çölgeçen, Sağır Oda’da Azra ve Aliye dizisinde Meriç olarak dikkat çekmişti. Gece Gündüz dizisindeki Dilvan karakteri ile 2008’de büyük dikkat çeken oyuncu, Arka Sokaklar’da da Seyran olarak ekrandaydı.

Geniş Aile’de Nilüfer, Poyraz Karayel’de Sema olarak akıllara yazılan Emel Çölgeçen’in en son dizisi ise 2018’de kısa süre ekranda kalan Kalbimin Sultanı dizisi olmuştu.

Çölgeçen, 2019-2020 sezonunda Ferhat ile Şirin isimli dizide boy gösterecek.

Peki Ferhat ile Şirin nasıl bir dizi, kimler rol alacak?

Emel Çölgeçen de katıldı, Ferhat ile Şirin kadrosu yıkılıyor! Emel Çölgeçen kimdir? 7

Fox TV için O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon sona eren Söz dizisinin ardından ekrana dönmeye hazırlanan Sarıtaş’ın yeni partnerinin Cansu Dere olması, dizi izleyenlerini heyecanlandırdı. Zira Dere, uzun süredir ekranlarda yok ve heyecanla yeni projesi beklenen bir isimdi.

tv8 için bir dizi hazırlığındayken son anda vazgeçen Cansu Dere, Ferhat ile Şirin dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Bu arada dizinin oyuncu kadrosu iyice şekillenmeye başlandı.

Son gelen isimler de dikkat çekmekte. Kadroya usta iki isim daha katılıyor. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynayan Yıldıray Şahinler ile sevilen usta isim Işıl Yücesoy da diziye dahil oldu.

Işıl Yücesoy ise en son atv’de 3.sezonunda erkan final yapan Aşk ve Mavi dizisinde Refika olarak ekranda yer almıştı.