Ana sayfa Sosyal Medya Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi!

Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü  Oyuncu Özge Özder, 11 Şubat’ta Eva Luna’yı kucağına aldı. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özder, bu iki gün içinde öyle şeyler yaptı ki herkesi şaşkına çevirdi! Oyuncu, enerjik kişiliğiyle zaten hamileliğinin son günlerine kadar setteydi. Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde oynayan oyuncu, pek çok kadın meslektaşına, hamile de olsalar rollerine devam edebileceklerini gösterirken, aynı zamanda da sektöre meydan okudu!

Pek çok çalışan kadın gibi hamile de olsa çalışmaya devam etti. Kıyafetleriyle hamileliği gizlenen oyuncu, çoğu insana da farkettirmeden oynamaya devam etti. Enerjisi ile hayran bırakan Özge Özder, doğumdan bir gün önce de bir dergiye hem röportaj hem de fotoğraf verdi.

Instagram sayfasından Mothers Life dergisinin kapak fotoğrafını paylaşan oyuncu, bir kez daha şaşırttı! Doğumdan bir gün öncesine ait bir röportaj olduğunu da yazdığı notta belirtti.

Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi! 13

Özge Özder, Pazar günü doğumdan sonra kızları Eva Luna’yı da alıp evlerine geldiklerini anlattığı bir başka instagram paylaşımında da eşi Sinan Güleryüz ile verdikleri konserden bir bölümü paylaştı.

Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi! 14

Daha iki gün önce doğum yapan oyuncu, dinlenip yatmak yerine herkesi şaşırtan bir enerji ile bambaşka işlere imza atıyor. Oyuncu, kızını alıp evlerine döndükten sonra bu kez de şarkılar söylediği videosu ile şaşkınlık yaşattı. Küçük konser için de hayranlarına saat verdi paylaşımıyla.

Yılbaşında eşi ile birlikte O Ses Türkiye’ye de katılan Özge Özder’in güzel sesiyle söylediği şarkı ise dinleyenlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Özder, bu keyfi bir kez daha yaşattı hayranlarına.

Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi! 15

Bu arada Özge Özder’in doğum sonrası macerasına bir başka şaşırtan durum daha eklendi! Oyuncu, Sadakatsiz dizisine bir süre ara verdi ama kısa bir sahnede göründüğü için sete gidip o sahneyi çekti önce. Daha sonra tüm ekip ve oyuncu arkadaşlarıyla birlikte yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un da bulunduğu aşağıdaki veda pozunu verip kısa süreli bir molaya çekildi.

Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi! 16

Özge Özder, tüm bu koşuşturması içinde iki günlük kızı Eva Luna’nın bakımını da eşi Sinan Güleryüz ile birlikte paylaştıklarını gösteren bir video yayınladı. Görüntülerde eşinin bebeğini giydirdiği bir an dikkatleri çekti. Güleryüz’ün de bebek bakımında eşine yardımcı olduğu anlaşılıyor.

Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi! 17

Özge Özder, kızı kucağındayken bir başka paylaşımıyla da aşağıda görülmekte…
Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi! 18

Bu arada oyuncuya çok sayıda tebrik de geliyor. Çiçekler ve çeşitli hediyeler gönderen yakınları, sevenleri, hayranlarının yanı sıra Sadakatsiz’in yayınlandığı Kanal D’den de bir çiçek geldi…

Enerjisiyle hayran bıraktı! İki gün önce doğum yapan Özge Özder, hem Sadakatsiz setine gitti, hem konser verdi! 19

Biz de başarılı oyuncuyu tebrik ediyor ve eşi ile birlikte bebeklerini sağlıkla, güzel günlerde büyütmelerini temenni ediyoruz…