Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek nasıl bir aşık? İşte ünlü oyuncunun bilinmeyenleri!..

Engin Akyürek nasıl bir aşık? İşte ünlü oyuncunun bilinmeyenleri!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dünyaca ünlü oyuncu Engin Akyürek çok yakında Disney Plus platfformunda yayınlanacak Kaçış adlı diziyle hayranlarıyla yeniden buluşacak.

Ünlü oyuncu sadece Türkiye’de değil, dünyada da seviliyor ve oyunculuğuyla takdir topluyor. Attığı her adım sosyal medyada gündem oluyor ama hakkında pek az şey biliniyor.

Hürriyet Gazetesi’nden Halkan Gence’ye röportaj veren Engin Akyürek bilinmeyenlerini anlattı. Engin Akyürek Hakan Gence’nin, ‘Fazla röportaj vermiyorsun, magazinde yoksun. Sanki bir demir kafesin içinde yaşıyorsun. Diğer yandan çok popülersin, attığın her adım sosyal medyada gündem oluyor. Bunu başarmanın sırrı ne?’ sorusuna şu yanıtı verdi;

“Bir sırrı var mı bilmiyorum. Aslında ben hep hayatın içindeyim. Magazinin yaptığım mesleğin bir parçası olduğunun farkındayım ve orada da gerektiği kadar olduğumu düşünüyorum. Beni tanıyanlar, benimle çalışanlar bilir; hayatı normal yaşayan biriyim. Hayatın içinde, sokakta bir yaşamım var.”

Engin Akyürek nasıl bir aşık? İşte ünlü oyuncunun bilinmeyenleri!.. 8

Peki ünlü oyuncu iş dışında nasıl biri? ‘Rutinlerim çok yok’ diyen Engin Akyürek, “Çalıştığımız dönemlerde yoğun ve kalabalık bir ortamda olduğumuz için sette olmadığımda tek kalma enerjisini seviyorum. Kendimle vakit geçirmek hoşuma gidiyor, bunu kıymetli buluyorum. Hayatımda sevdiğim şeylerden biri dalış, fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum. Yakın arkadaşlarımla vakit geçirmeyi, sohbet etmeyi severim” şeklinde konuştu.

Yıllardır sosyal medyaya karşı mesafeli duran Engin Akyürek geçtiğimiz yıl instagram hesabı açmasının nedenini ise şu sözlerle anlattı; “Aslında bu beş yıllık bir mesele. Açalım mı açmayalım mı diye düşündük hep. Normal hayatta da kendi fotoğrafımı çekmem. Telefonuma bak, kendime ait çok az fotoğrafım vardır. E, kendi fotoğraflarımı paylaşma isteği de duymuyordum.

Ama beş yıl sonunda “Artık açalım” dedim. Çünkü bir şeyleri duyurmak ve birinci ağızdan ifade etmek için uygun bir mecra. O sebeple profesyonel bir kararla girdim sosyal medyaya.”

Engin Akyürek nasıl bir aşık? İşte ünlü oyuncunun bilinmeyenleri!.. 9

Ekranda birçok kez âşık adamları canlandıran Engin Akyürek aşkı çözemediğini itiraf ederek aşk konusundaki duygularını ise şöyle ifade etti; “Çözen var mı? Çözen varsa tanıştır. Aşk bir arayış bence. Onu bulmak, hissetmeye çalışmak, kim olacağını merak etmek, bu inanılmaz ve bizi hayata bağlayan çok güçlü bir duygu.

Aşkı yok saydığınızda hayata dair çok güçlü bir şey de sönmeye başlar diye düşünüyorum. Âşıkken bende her şeyin görüntüsü canlanıyor. Renkler, sesler, kokular… Sanki âşıkken ruh ve beden birleşiyor gibi. Aşk bittiğinde de o hissiyat zamanla kayboluyor. Şu anda hayatımda aşk yok.”