Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyicinin kehaneti tuttu! Kardeşlerim’den çok önemli bir oyuncu ayrıldı!

İzleyicinin kehaneti tuttu! Kardeşlerim’den çok önemli bir oyuncu ayrıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonun da sonuna yaklaşıyor. Diziye, geçen sezon sonunda olduğu gibi yine önemli ayrılıklar damgasını vuruyor. Kardeşlerim’in çok önemli bir oyuncusu son bölümde diziye veda etti. İşin ilginç yanı bu ayrılık geçen hafta sosyal medyada izleyiciler tarafından tahmin edilmişti.

İkinci sezonunu da çok başarılı geçiren ATV dizisi Kardeşlerim, yaz tatili için gün sayıyor. Geçen sezon sonunda birçok oyuncusunun ayrılığıyla gündeme gelen dizi bu sene de aynı şeyi yaşıyor. Dizinin çok önemli karakterlerinden biri olan Harika’yı canlandıran Gözde Türker, cumartesi akşamı yayınlanan 52. bölümle ekibe veda etti.

İşin ilginç yanı geçen hafta sosyal medyada gündeme gelen yorumlarda bu ayrılık izleyiciler tarafından tahmin edilmişti. Sosyal medyada dizi yorumları yapan Deniz Tural, setten çekilmiş bir selfie’yi hesabında paylaşarak şunu yazmıştı: “#Kardeşlerim dizisinden bir ayrılık daha mı geliyor yoksa? Selfie de var ki eyvah eyvah. Acaba? ????”

İzleyicinin kehaneti tuttu! Kardeşlerim’den çok önemli bir oyuncu ayrıldı! 7

Bunun üzerine bir izleyici de şu yorumu yapmıştı: ““Kadir sahnesinde selfi Kadir’in yeni iyi için çekilmişti ve kadir öldü… Kaan için uçurtma etkinliği yapıldı ve selfi çekildiler ölen Kaan oldu… Şimdi de Harika için toplanıldı Harika mı çıkacak? Ya da Süsen’in evi olduğu için Süsen mi?”

Böylece dikkatli izleyicinin tahminlerinden biri tuttu ve fotoğrafta yer alan Harika’yı canlandıran Gözde Türker Kardeşlerim dizisinden ayrıldı. Gözde Türker’in diziden neden ayrıldığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Ancak Kardeşlerim dizisi izleyicinin hiç beklemediği ayrılıklara imza atmakla meşhur. Geçen sezon sonunda birçok oyuncusunun ayrıldığı Kardeşlerim, dizinin baş karakterlerinden Kadir ve Melisa’yı canlandıran Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu sezonun ortasında diziye veda etmişti. Bu sezon sonunda da önemli ayrılıkların olması bekleniyor. Gelen ilk sürpriz isim de Gözde Türker oldu.