Ana sayfa Sosyal Medya Filiz Akın’dan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncusuna dikkat çeken yorum!..

Filiz Akın’dan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncusuna dikkat çeken yorum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz yıllarda Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde Özge Özpirinçi’nin kızı ‘Nisan’ karakterine hayat veren 13 yaşındaki oyuncu Kübra Süzgün Fox TV’nin çok izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’e konuk oyuncu olarak katıldı.

En son  2017 yılında yayınlanan Kadın dizisi ile ekranlarda yer alan genç oyuncu, konuk olduğu yapımda çocuk yaşta evlendirilen ve küçük yaşta kucağına evladını alan genç bir kızı canlandırdı.

8 Mart Salı günü 22. bölümü ile ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Kübra Süzgün’ün canlandırdığı karakter, Sumru Yavrucuk’un canlandırdığı Çolpan Cevher’in kapısını çocuğuyla birlikte çalarak başına gelenlerle ilgili yardım istedi.

Dizinin yayınlanan son bölümünde, Türkiye’nin bir sorunu olan genç yaşta evlendirilen kız çocukları, ‘çocuk gelinler’ konusuna dikkat çekildi.

Performansıyla beğeni toplatan Kübra Süzgün, instagram hesabından birlikte rol aldığı usta oyuncu Sumru Yavrucuk ile fotoğrafını paylaştı.

Filiz Akın'dan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncusuna dikkat çeken yorum!.. 7

Genç oyuncunun paylaşımının altına hayranları tarafından, performansını öven pek çok yorum yapılırken bir yorum dikkat çekti.

Türk sinemasının usta oyuncusu Filiz Akın biraz endişe içeren yorumuyla dikkat çekti. Filiz Akın küçük oyuncunun paylaşımına, ‘Bu zor rolü başarıyla oynayan kızımız umarım psikolojiniz etkilenmez. Tebrikler’ yorumuyla dikkat çekti.