Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’in Kaçış dizisinde sona gelindi! Heyecan dorukta!..

Engin Akyürek’in Kaçış dizisinde sona gelindi! Heyecan dorukta!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başarılı oyuncu Engin Akyürek’i uzun zaman sonra hayranlarına kavuşturan Kaçış dizisinde heyecan sonlara doğru giderek artıyor.   Disney Plus’ın en çok izlenenler listesindeki liderliğini sürdüren dizinin 27 Temmuz Çarşamba akşamı 7. bölümü yayınlandı.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolde yer aldığı Kaçış’ın ilk sezonu 8 bölüm olarak çekildi. Dizinin 3 Ağustos günü son bölümü yayınlanacak.

Dizi ilk yayınlanmaya başladığında konunun tam anlaşılamadığı, hikayede bazı boşluklar olduğu şeklinde eleştiriler almıştı. Başrol oyuncusu Engin Akyürek de gelen eleştiriler için, son bölüme kadar izlenmesi ve biraz daha sabredilmesini istemişti.

Engin Akyürek haklı çıktı, Kaçış dizisi, her yeni bölümüyle izleyiciyi kendine daha çok bağladı. Dizinin yayınlanan son bölümüne yapılan yorumlardan da bu anlaşılıyor.

Engin Akyürek'in Kaçış dizisinde sona gelindi! Heyecan dorukta!.. 7

Pek çok izleyici, ‘Bölüm çok duygusal ve şok ediciydi!’ şeklinde yorumda bulundu. Etkileyici hikayesi ile dikkat çeken Kaçış aynı zamanda 14 Haziran’da Türkiye’ye giriş yapan Disney Plus’ın ilk orijinal yerli dizisi olması nedeniyle de büyük bir önem taşıyor.

Engin Akyürek de bu nedenle son derece heyecanlıydı. Dizi ilerledikçe hem hikayeye hem de oyunculuklara büyük beğeniler, övgü dolu yorumlar gelmeye başladı. Sosyal medya yorumlarında da ilk bölümlerde eleştiriler görülürken, giderek daha çok övgüler görülmeye başlandı.

Her çarşamba yeni bölümü yayınlanan dizinin şu ana kadar yedi bölümü yayınlandı. Toplam sekiz bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun bitmesine sadece bir bölüm kaldı. Şimdiden 2. sezonu merakla bekleyen Engin Akyürek hayranları bir süre önce Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiğini de dile getirmişti.