Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’ın üç noktada ilk olma özelliği var!

Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’ın üç noktada ilk olma özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin yeni projesi olan Kaçış dizisinin çekimleri için hayranlar meraklı bir bekleyiş içinde… Sosyal medyada yorum bırakan takipçiler Engin Akyürek’in yeni dizisinde neler olacağı konusunda gelecek haberleri bekliyor.

Engin Akyürek’in hikayesinden senaryolaştırılan Kaçış dizisi, Disney Plus için çekilecek. Türkiye’ye güçlü bir giriş yapmak isteyen Disney Plus’ın ilk yerli dizisi olması noktasında Kaçış öne çıkıyor. Ayrıca Engin Akyürek’in ilk kez bir hikayesinin dizi olması da Kaçış’ın önemini artırıyor.

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı Kaçış dizisinde Adem Yılmaz ile Sezgin Uzun Bekiroğlu çifti de birlikte yer alarak kendi kariyerleri adına bir ilke imza atacak.

İrem Helvacıoğlu ile Engin Akyürek partnerliği de hayranları için bir başka heyecan kaynağı olacak.
Savaş muhabiri olan iki karakterin yaşadıklarına odaklanan yeni dizinin çekimlerinin 26 Kasım’da başlaması bekleniyordu. Ancak bir haber gelmedi. Dizi hayranları da merakla gelecek haberleri beklemeye başladı.

Gaziantep’te yapılacak olan çekimlerde bir savaş bölgesi atmosferi oluşturulacak. Savaşın yaşandığı bir bölgede sarsıcı olayların yaşanacağı hikaye bir hayli aksiyon dolu olacak.

Ali Doğançay’ın hikayesini yazdığı Kaçış dizisinin ilk sezonunun 8 bölüm olarak hazırlanması planlanıyor.