Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ı ekranda bekleyenlere büyük müjde var!

Engin Altan Düzyatan’ı ekranda bekleyenlere büyük müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca müthiş bir performans sergileyen Engin Altan Düzyatan, dizinin hayranlarından da büyük takdir gördü. Düzyatan, rol yapıyor gibi değil de sanki o karakteri yaşıyor gibi oyunculuk sergiledi. Yani yüreğini ortaya koydu.

İşte bu durumun farkında olan Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları, Ertuğrul Gazi karakterini Kuruluş Osman dizisinde de görmek için aylardır kampanya yapıyor. Sosyal medyada da bu kampanyanın birçok izini görebilirsiniz. Ancak bu güne kadar başarılı olamadılar.

Engin Altan Düzyatan’ı tekrar Ertuğrul Bey olarak görmek isteyenler için bir ihtimal daha var. 360 TV kanalı, 24 Nisan Cuma saat 21.00’den itibaren Diriliş Ertuğrul dizisini yeniden yayınlıyor.

İlk bölümden itibaren yayın akışına göre hafta sonu dahil her gün saat 21.00’de diziyi izleyebilirsiniz.

Engin Altan Düzyatan'ı ekranda bekleyenlere büyük müjde var! 7

10 Aralık 2014 tarihinde başlayan efsane, 29 Mayıs 2019 tarihinde sona ermişti. 150 bölüm olarak yayınlanan dizide Engin Altan Düzyatan’ın yanı sıra; Kaan Taşaner, Hülya Darcan, İlker Aksum gibi önemli isimler rol almıştı.

3 kıta ve 7 denize hükmeden büyük imparatorluğun destansı hikayesi 360’ta… Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul, üç kıtada altı asır boyunca hüküm süren ihtişamlı Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu hazırlayan döneme ve Ertuğrul Gazi’nin hikâyesine ışık tutuyor.