Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu’nun içinde ukde kalan dizi karakteri!

Mert Yazıcıoğlu’nun içinde ukde kalan dizi karakteri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisi Netflix platformunda izleyicilerle buluştu. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu yayınlandı ve sosyal medyada da olumlu yorumlar aldı.

Netflix’in. 3. orijinal Türk dizisi olan Aşk 101’in 2. sezonunun olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz gün bir röportajında kendilerinin de 2. sezon konusunda bilgisinin olmadığını, Netflix’in ilk sezondan alınacak dönüşlere göre karar vereceğini ifade etmişti.

Urgancıoğlu, “Şu anda bir bilgimiz yok. Netflix bir gelişme olursa açıklayacaktır” diye konuşmuştu. Ancak birçok izleyici de 2. sezonun olup olmayacağını sorgulamaya başladı. Bu talepler Netflix’e de gidiyordur ve yakında bir açıklama yapılabilir.

Aşk 101 oyuncularının İbrahim Selim ile youtube buluşması da çok konuşuldu. Oyuncuların hoş sohbetlerinde dikkat çeken bir detay vardı. Selahattin Paşalı’nın canlandırdığı Osman karakterini Mert Yazıcıoğlu da oynamayı çok istemiş.

Mert Yazıcıoğlu'nun içinde ukde kalan dizi karakteri! 7

Yazıcıoğlu bir itirafta da bulundu ve “Senaryo bana ilk geldiğinde, daha diğer oyuncular belli değilken yönetmen Ahmet Katıksız’a ‘Ben Osman’ı oynayabilir miyim?’ dedim. Ama ‘Yok o sana gelmez’ dedi” şeklinde konuştu.

Mert Yazıcıoğlu’nun içinde Osman karakterini oynayamamak ukde olarak kalmış.

Osman karakterini canlandıran Selahattin Paşalı’nın Mert Yazıcıoğlu’nun oynadığı Sinan karakterini oynamak istemesi de ilginç bir detay olarak akıllarda kaldı.