Ana sayfa Güncel Haberler Engin Günaydın yolunu kaybetti, sosyal medyada gündem oldu!

Engin Günaydın yolunu kaybetti, sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13 yıldır İzmir Foça’da yaşayan Engin Günaydın, zamanının büyük bölümünü buradaki evinde geçiriyor. Koronavirüs pandemisi sonrasında birçok kişinin evlerine çekilmesinin ardından birçok ünlü isim ile canlı yayınlar yapılmıştı. Ancak hiçbiri Engin Günaydın’ın ki kadar gerçekçi ve bir o kadar da öz eleştiri taşımıyordu.

Katıldığı instagram canlı yayınında Engin Günaydın hem esprili üslubunu konuşturdu hem de kendisi adına önemli bir öz eleştiride bulundu. Engin Günaydın’ın sözleri de sosyal medyayı adeta salladı. Ünlü isimler arasında ilk kez bu kadar sahici ve bir o kadar da kendi durumunu komik bir şekilde anlatan birisi çıktı.

Engin Günaydın, 13 yıldır karantinada olduğunu pandemi sürecinde anladı. İç yolculuğunda kendisini kaybettiğini de söyleyen oyuncu, herkesi hem düşündürdü hem güldürdü. İşte o sözler:

“Ben 13 senedir buraya geliyorum. Zaten 13 senedir karantinada olduğumu fark ettim. Yani biraz da kendime üzüldüm. Yani bu normal hayatımın bir karantina süreci olduğunu bilmiyordum. Ben 13 senedir zaten iç yolculuğumda mesafeler katettim ve geri dönüş yolunu da kaybettim. Onun için bayağı ilerlediğimi düşünüyorum. Sizden yardım için aradım sizi.”

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Engin Günaydın’ın bu sözleri sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı. Videosu da yayınlandı. Takipçiler ünlü oyuncunun samimiyetine ve öz eleştirisine birçok esprili mesaj paylaştı.

Engin Günaydın kısa sürede binlerce tweet atılınca Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti. Sosyal medya ünlü oyuncunun sözlerini konuştu.

Engin Günaydın yolunu kaybetti, sosyal medyada gündem oldu! 7