Ana sayfa Dizi Haberleri Entrika asıl şimdi başlıyor! Yasak Elma dizisinde beyin yakacak yeni tuzaklar!

Entrika asıl şimdi başlıyor! Yasak Elma dizisinde beyin yakacak yeni tuzaklar!

tarafından zk zk

Fox Tv’de Pazartesi akşamları ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin 45. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları diziye, geçtiğimiz hafta Şahika karakteriyle Nesrin Cavadzade de katılmıştı.

Televizyongazetesi/Detay – Dizide entrikalar kraliçesi Ender, sert bir kayaya çarpıyor! Şahika ile entrika yarıştıracak Ender’in planları tutar mı bilinmez ama Şahika da boş durmayacak!

Kaya’ya üstü kapalı şekilde şirketlerinin başına geçme ihtimalini dillendiren Şahika, Halit’i hedefe alıyor! Halit’i güzelliğiyle etkilemeye çalışırken, Ender de boş durmayacak!

Durumu lehine çevirmek için bir başka planı devreye sokuyor. Şahika’yı Yıldız’ın tuttuğunu sanmasını sağlayarak, daha önce Halit’ten boşanırken yüklü miktarda para koparmak için Yıldız’ı tuttuğu o günleri hatırlatacak!

Entrika asıl şimdi başlıyor! Yasak Elma dizisinde beyin yakacak yeni tuzaklar! 7

Caner’e planını anlatan Ender, Halit’in, Şahika’yı Yıldız’ın özellikle ayarladığı görüntüsünü vermek için elinden geleni yapacak!

Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir.

Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir.

Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.

İşte Yasak Elma 45. bölüm 2. tanıtımı: