Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel destek verdi ama kampanya iyi gitmiyor!

Bergüzar Korel destek verdi ama kampanya iyi gitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 oğlu bulunan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 9 aylık Mia bebeğin gen tedavisi alabilmesi için başlatılan kampanyaya katıldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımlarla hem takipçilerini hem de ünlü isimleri hareket geçirdi.

Ancak bu çabalar beklenen etkili yapmadı. Gelen bağışların yeterli olmaması üzerine Bergüzar Korel, yine bir paylaşım yaparak herkesi duyarlı olmaya davet etti. Bergüzar Korel, “Maalesef yapılan paylaşımlar ve bağışlar doğru orantıda gitmiyor. Bu hastalıkta biliyorsunuz zaman çok önemli, o yüzden ben de tekrar size hatırlatmak istedim. Üstelik sadece Mia değil şimdi etiketleyeceğim diğer yavrularımızın da zamanı çok çok az. Almaları gereken gen tedavisi 2 yaşından sonra yapılamıyor. Sizden ricam paylaşımlarınızla birlikte gönlünüzden ne koparsa bu yavrulara destek vermeniz” diyerek bir video yayınladı.

Bergüzar Korel, yardımda bulunan herkese teşekkür etti ve acil tedaviye ihtiyaç duyan çocukların sayfalarını etiketledi.

Korel, “Gündelik yaşantımızda kendi keyfimiz için rutin yaptığımız bir harcamayı şimdi bu güzel melekler için yapalım mı? Lütfen. Biz birlikte çokuz. Sesimiz birlikte çok gür çıkıyor,bunu defalarca gördük” diyerek de takipçilerini harekete geçirmeye çaba harcadı.

@mia_kurtulsun
@gokalp_sma
@ruzgaryuruyecek
@savingnil
@adayaumutol

 

Bergüzar Korel destek verdi ama kampanya iyi gitmiyor! 7