Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’dan gidiyor mu? Yeni projesi ortaya çıktı!

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’dan gidiyor mu? Yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin son bölümlerinde sevilen bir karakter de Sadi oldu. Sadi karakterinin dram yüklü hikayesini dinlerken, izleyici de Doktor Hanım gibi, kimi zaman gülüyor, kimi zaman da hüzünleniyor. İlginç bir karakter olan Sadi’yi canlandıran Erkan Petekkaya da herkesin takdirini alan bir performans sergiliyor.

Bu arada Sadi karakteri ile ilgili izleyenlerin aklında ‘Kaç bölüm daha devam edecek?’ sorusu oluşmaya başladı. Sevilen karakteri dizide görmek isteyenler onun sahneleri bitsin istemiyor ama sezon başından beri farklı ünlü isimlerin konuk olarak geldiği diziden Erkan Petekkaya da yakın zamanda gidecek.

Ancak Sadi karakterinin ne zaman gideceği henüz net değil. Aslında Petekkaya ile başta 5 bölüm anlaşıldığı biliniyor ama bu durumun uzatıldığı da öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Petekkaya’nın konuk oyunculuğu bir süre daha uzatılacak. Ayrıca oyuncunun bir başka projesinin daha olduğu da ortaya çıktı.

Verilen bilgiye göre Erkan Petekkaya, 15 Temmuz konulu Şafak Vakti isimli filmde oynamak için anlaşmasını yaptı! Hatta filmin çekimleri de başladı. Filmde ayrıca Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Baran Bölükbaşı ve Aslıhan Karalar da rol alıyor.

Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını ise Rafadan Hayat yapıyor…