Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Sever ile Ayça Varlıer arasında bir aşk var mı? Bu soru yanıt buldu!

Erkan Sever ile Ayça Varlıer arasında bir aşk var mı? Bu soru yanıt buldu!

tarafından ker_def
Kalk Gidelim dizisinde başrolde yer alan Ayça Varlıver ve Erkan Sever, dostluklarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

İzleyiciler iki ünlü ismin aşk yaşayıp yaşamadığını merak etmekte.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun set ziyareti sırasında yaptığı röportajda Erkan Sever’e açık açık bu soruyu sordu.

Varlıer, rol arkadaşı için “Erkan’ı çok seviyorum. O benim sonsuza dek hayatımda olacak bir arkadaşım. Bu parametrenin dışına maalesef çıkılmayacak. Sevgi dolu arkadaşlığımız devam edecek” açıklamasında bulundu.

Varlıer, dizinin tatilde olduğu süreçte Sever’i çok özlediğini de belirtti.

Bu sözler yanıt veren Erkan Sever ise “Ben de çok özledim” diyerek yanıt verdi.

Ali Eyüboğlu’nun şu sorusu ise bir halyi dikkat çekiciydi: “İzleyiciler soruyor, ‘Ayça ile Erkan, birbirlerine çok yakışıyor. Aralarında bir şey var mı?’ diye… O konuda var mı bir ilerleme?”

Erkan Sever ile Ayça Varlıer arasında bir aşk var mı? Bu soru yanıt buldu! 7

Bu soruya yanıt veren Erkan Sever, şöyle konuştu:

“O anlamda teknik olarak bir ilerleme kaydedemedim, ama gönüllerde kaydettiğimi düşünüyorum. Çünkü Ayça hariç herkes bunu kabul ediyor, onaylıyor. Sezon uzadıkça Ayça’yı da kazanacağıma inanıyorum. Boğmak istemiyorum bir anda, kaçar o zaman. ‘Sevgi emektir’ yolundan gidiyorum. Kadir İnanır değilim, Ahmet Mekin’im…Şere fli yenilgiler var ya, o durumdayım yani… Amacım kısa sürede onunla bir şeyler yaşamak değil. Onun kalbini fethedip, çok uzun süreli -sevgili olmasak bile- iyi bir arkadaşı olabilmek. Onu çok seviyorum.”