Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 27 Nisan 39. bölüm ön izlemede bakışma sorunsalı ve öpüşmeye giden romantizm!

Erkenci Kuş 27 Nisan 39. bölüm ön izlemede bakışma sorunsalı ve öpüşmeye giden romantizm!

tarafından ker_def

Can Yaman ve Demet Özdemir’i başrolde buluşturan Erkenci Kuş dizisi, Cumartesi akşamları yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 38 bölümü geride kaldı… Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş, eğlenceli sahneleriyle izleyicileri ekran başında keyiflendiren yapımlardan birisi.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş 39. yeni bölümü 27 Nisan Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. İlk görüntüler yayınlandı. Ön izlemede Sanem, güneş ve yeşillikler arasında bilgisayar başında bir şeyler yazmaya çaba harcıyor… Sanem’e tam ilham gelecekken Can geliyor ve işler bozuluyor. Sanem ne söyleyeceğini bilemiyor. Can ve Sanem’in eğlenceli birbirlerine bakışma sahnesi ilgi çekecek. Sanem, “Benim hep sana bakasım geliyor. En iyisi ben gideyim başka bir yerde yazayım” diyor… Sanem tam düşecekken Can onu tutuyor ve düşmesine engel oluyor. Can’ın annesi ise o anları bir köşeden izliyor… İkilinin öpüşmeyle sonuçlanan romantik anlarını videodan izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş dizisinin 20 Nisan Cumartesi günü yayınlanan 38. bölümünde neler olmuştu?

Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır.

Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister. Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenir ve arada fikir ayrılıklarına düşerler.

Bu arada Hüma’nın bu evliliği kabul etmeye niyeti yoktur, bir yandan da Can ve Sanem’in arasını bozmak için plan yapar ve Yiğit’ten yardım ister. Acaba başarılı olabilecek midir?

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı