Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 32.Bölüm Fragmanı İzle! Can, Sanem’i ikna etmeye çalışıyor!

Erkenci Kuş 32.Bölüm Fragmanı İzle! Can, Sanem’i ikna etmeye çalışıyor!

tarafından ker_def

Star TV’in sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un 32. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünden yayınlanan ön izleme görüntülerinde Can ve Sanem birbirlerini kıskandırmaya devam etmişlerdi. Sanem’in işten ayrılıp Yiğit ile çalışmak istemesi, Can’ı küplere bindirmişti.

Erkenci Kuş dizisi 2 Mart Cumartesi günü izleyicilerle Star TV ekranında 32. yeni bölümüyle buluşmaya hazırlanıyor. Sanem ve Can’ın didişmeleri yine devam ediyor. Can’ın Sanem’e tavsiyeleri var. İşten ayrılma kararını değiştirmesini istiyor ama Sanem hiç de oralı değil. Videodan 32. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünden diğer detaylar ise şöyle:

Kısa bir süre daha şirkette kalacak olan Sanem’le didişen Can, Polen yüzünden Sanem ile geriliyor. Balkanlar’a gidecek olan Can’ın Polen’le arkadaşlığı, Sanem’i delirtirken, iğneleyici laflarıyla Can’ı sorguluyor. İkili konuşurken Polen’in arayıp fularını düşürdüğü söylemesi, ufak bir krize neden olacak. Birlikte bir yere gittiklerini öğrenen Sanem, kıskandığını belli etmemeye çalışsa da zor anlar yaşayacak!