Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Osman artık yok! Ali Yağcı’dan veda mesajı!

Erkenci Kuş dizisinde Osman artık yok! Ali Yağcı’dan veda mesajı!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisinden Osman ayrıldı, hayranları çok üzüldü!

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Erkenci Kuş’ta bu akşam bir ayrılık yaşandı.

Televizyon Gazetesi Detay – Ali Yağcı’nın canlandırdığı Osman karakteri diziye veda etti. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı Star TV’nin iddialı dizisinde Ali Yağcı’nın ayrılması izleyicileri bir hayli üzdü.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda bazı izleyiciler Osman gibi bir karakterin harcanmasına tepki gösterirken, birçok dizi hayranı Osman’a veda mesajları yazdı.

Ali Yağcı da instagram hesabından dizinin hayranlarına ve ekibe bir veda mesajıyla teşekkür etti!

İşte o veda mesajı:

Güle güle Erkenci Kuş!
Öncelikle beni her zaman destekleyen, sevgilerini hem gözleri hem de sözleri ile daima gösteren, beni ailelerinden biri gibi kabullenen sevgili izleyicilerime tüm destekleri ve içten sevgileri için teşekkür ediyorum. Sizlerin sevgisi bana tahmin ettiğinizden çok daha büyük güç verdi. İyi ki varsınız.
37 bölüm boyunca önce iş arkadaşım sonra dostum olan; sevgi ve saygının bir arada olduğu bir set ortamını paylaştığım oyuncu arkadaşlarıma, yönetmenimize, senaristimize, her koşulda işimizin en ağır yükünü taşıyan reji ve set çalışanlarına çok teşekkür ederim. Siz güzel insanlar sayesinde böylesine güzel bir iş çıktı, her birinizin yeri çok değerli.
Ve Osman… Siz beni Osmanla sevdiniz ama ben de Osman’ı çok sevdim. Umarım hayat herkesin karşısına Osman gibi dürüst, sevgi dolu, mert, fedakar, sevdi mi çok seven ama bitince de gitmesini bilen koca yürekli insanlar çıkarır.
Her şey için tekrar teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle… @goldfilmyapim @erkenci.kus @startv @cagribayrak @a.muratoztrk @ezgicill @ali_akturk_1903

Erkenci Kuş dizisinde Osman artık yok! Ali Yağcı'dan veda mesajı! 7