Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine yeni karakterler katıldı!

Erkenci Kuş dizisine yeni karakterler katıldı!

tarafından ker_def

40. bölümüyle 4 Mayıs Cumartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Erkenci Kuş dizisi adeta kabuk değiştiriyor. Dizinin hem hikayesi hem karakterleri hem de mekanlarla ilgili yenilikler izleyicileri şaşırtacak.

Can Yaman’ın yeni bir sezona başlıyormuş havasında olacağını söylediği 40. bölüm öncesi dizinin hayranları bir hayli meraklı ve heyecanlı.

Peki Erkenci Kuş dizisine kimler katıldı?

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı ekranların fenomen dizisi “Erkenci Kuş” kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle yaz boyu Star TV ekranlarından seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Dizinin yayınlanan 39.bölümünde Yiğit’in geçirdiği kaza, Can ve Sanem arasında adeta bir milat olacak. 4 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek yeni bölümde, bir yıllık zaman aşımının yaşanacağı hikayeye yeni oyuncular dahil olacak.

Sevinç Erbulak, Başak Gümülcineoğlu gibi güçlü isimleri kadrosuna dahil eden Erkenci Kuş’ta Aziz Divit karakterine hayat veren Ahmet Somers ve Aliye Uzunatağan’ın canlandırdığı Remide geri dönecek.

Erkenci Kuş dizisine yeni karakterler katıldı! 8

Can ve Sanem’in ayrılığının üzerinden geçen bir yılın ardından seyirciyle buluşacak olan dizide yeni mekanlar da dikkatleri çekecek. Dizide Sanem’in yeni komşusu, Aziz Divit’in ilk aşkı Mihriban Tayfuni karakterine Sevinç Erbulak , Başak Gümülcineoğlu ise psikolog Deniz Keskin karakteriyle seyirciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaryosunu Ayşe Kutlu’nun kaleme aldığı Erkenci Kuş yepyeni bölümleriyle her Cumartesi saat 20:00’da Star TV’de…

Erkenci Kuş dizisine yeni karakterler katıldı! 9