Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’da oynayan Can Yaman’ın hayatında, şöhret olduktan sonra bakın ne değişmiş?

Erkenci Kuş’da oynayan Can Yaman’ın hayatında, şöhret olduktan sonra bakın ne değişmiş?

tarafından zk zk
Dolunay dizisinden sonra Erkenci Kuş ile yeniden ekranlara dönen Can Yaman, şöhret olduktan sonra hayatında neler değiştiğini anlattı.

Dizide oynadığı Can karakterinin de sporla çok iç içe bir karakter olması nedeniyle, Can Yaman, sporla vücudunu da şekillendirmiş. Yaman, Milliyet Gazetesi’ne verdiği röportajda “Fiziğim, girmiş olduğum karakterlere göre şekilleniyor. Sporla büyüdüm. Çok hızlı kilo alıp verebiliyorum. Bugüne kadar en formda olduğum rol Can Divit… Onun için de beş ay boyunca, haftanın beş günü, 1.5 saat boks ve ardından bir saat crossfit yaptım” açıklamasını yapıyor.

Erkenci Kuş'da oynayan Can Yaman'ın hayatında, şöhret olduktan sonra bakın ne değişmiş? 7

İtalyan lisesini birincilikle bitiren ve Hukuk Fakültesi’ni de dereceyle bitiren oyuncu, aynı zamanda bir avukat. Ancak oyunculuğa ara verdiği için son dönemde işini yapamıyor. Çevresinden sürekli “Oyuncu olsana” şeklinde yönlendirmeler aldığını da belirten yakışıklı oyuncu, kariyeri için de yeni planlar yapmaya devam ediyor.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Beş yıllık kariyerimde, birçok ülkede yayınlanacak projeler için teklif aldım. Bir dizinin bitmesinin ardından hemen başka bir işe başladığımdan dolayı, sinema filmleri de blok bir zaman dilimi istediği için değerlendiremedim. Ayrıca sırf sinema değil, Broadway’den de müzikal teklifi aldım. Şu anki tempom buna izin vermese de, gelecekte yurt dışında güzel projeler yapacağıma inanıyorum” açıklamasını yapan Can Yaman, şöhret olduktan sonra hayatının nasıl etkilendiğini de şu sözlerle ifade ediyor:

“Meşhur olmadan önce, yani avukatken de gittiğim mekanlarda ve bulunduğum yerlerde dikkat çeken bir adamdım. Şu an şöhretin tek farkı, tanımadığım ve tanışmadığım insanların da adımı biliyor olması.”