Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş’taki Leyla karakterinden 3 yıl sonra Öznur Serçeler’in dizi kararı sevindirdi!

Erkenci Kuş’taki Leyla karakterinden 3 yıl sonra Öznur Serçeler’in dizi kararı sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Öznur Serçeler, 2011 yılından bu yana da dizilerde yer alarak kendisine etkili bir kariyer oluşturdu. Sinema filmlerindeki rolleriyle de akıllara yazılan isimlerden olan Öznur Serçeler, bugüne kadar farklı türlerde ve birbirinden çok farklı karakterler ile deneyimlerini artırdı. Kariyerinin zirvesinde bulunan oyuncu, bugüne kadar çok etkili dizilerle tanındı.

Hayat Devam Ediyor, Merhamet, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Dolunay, Kadın ve Erkenci Kuş gibi dizilerde gösterdiği güçlü performanslar ile beğeni toplayan Öznur Serçeler, geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. 2018-2019 sezonunda yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Leyla karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, 3 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönme kararı aldı.

Erkenci Kuş dizisinin tüm dünyayı etkileyen güçlü çıkışından faydalanan isimlerden birisi de Öznur Serçeler oldu. Dünyanın dört bir yanına yayılan, Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ardından Öznur Serçeler bu sefer de bir dram hikayesi ile izleyicilerle buluşacak.

Star TV ekranında çok yakında çekimleri başlaması beklenen Yalı Çapkını dizisine katıldığı ortaya çıkan oyuncu, böylelikle 3 yılın ardından tekrar televizyon ekranına dönüş yapmış olacak.

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Gülçin Santırcıoğlu, Mert Ramazan Demir, Doğukan Polat, Hülya Duyar, Cansu Fırıncı ile Yiğit Tuncay yeni dizinin oyuncu kadrosu arasında bulunuyor.

Tecrübeli isimler arasında bulunan ve dizide Asuman karakterini canlandıracağı ortaay çıkan oyuncunun imajında da büyük değişiklik yaptığı da ifade ediliyor. En son Şahan Gökbakar’ın Disney Plus için çektiği Recep İvedik 7 dizisinde yer alan Öznur Serçeler, kısa ve kumral saçları ile dikkatleri çekmişti.

Erkenci Kuş'taki Leyla karakterinden 3 yıl sonra Öznur Serçeler'in dizi kararı sevindirdi! 7

Yalı Çapkını isimli dizide ise oyuncunun sarı saçlı halleriyle nasıl görüneceğini de hayranları şimdiden merak etmeye başladı.