Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Benderlioğlu, koronavirüsten çok korktu, büyük panik yaptı!

Ceren Benderlioğlu, koronavirüsten çok korktu, büyük panik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Ceren hanım, eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte aynı dizide rol alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz hafta 165. bölümüyle birlikte sezon finali yaptı. 5. sezonu tamamlayan dizi, 2020-2021 sezonunda yeniden izleyicileri ile buluşacak. Ceren Benderlioğlu, koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı Mart ayının 2 haftasından sonra bir süre evine kapanmıştı. Dizinin çekimleri durdurulmuş ve karantina süreci başlamıştı.

İşte bu dönemde ünlü oyuncu büyük panik yapmış. atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan oyuncu, yaşadığı korkuyu şöyle anlattı:

“Daha çok evde yemek yapmaya başladım. Çocuğumla daha güzel vakit geçirmeye başladım. İlk 3 hafta bocaladım.Yalan söylemeyeceğim.Panik yaptım, korktum ama şimdi bu süreçte kendimi geliştirmeye çabalıyorum. Almak istediğim eğitimler vardı, oyunculuğumla alakalı. Onlara başladım. Bu süreçten önce İngilizce eğitimine başlamıştım. Ona biraz daha yüklenmeye başladım. Kitaplarımı aldım, scrabble’ımı aldım, çocuğumla vakit geçiriyorum.”