Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler azmetti, 1 ayda verdiği kilo ile tebriği hak etti!

Eser Yenenler azmetti, 1 ayda verdiği kilo ile tebriği hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kilolarından kurtulmak için büyük bir çaba sergileyen Eser Yenenler, özel programında 1 ayı geride bıraktı. Her hafta durumu hakkında video paylaşarak takipçilerine gelişmeleri aktaran ünlü oyuncu, bu 1 ay içinde neler yaşadığını da youtube kanalındaki videosunda anlattı.

Eser Yenenler, videosunu şu mesajla yayınladı: “4. Hafta sonundan herkese merhaba. 1 ay geride kaldı. Geçen bu dönemde neler yaşadım? Psikolojim ne durumda? Biraz dertleşme videosu tadında güzel bir video oldu. Ailem ile bayramda yaptığım cheat day’i unutmamak lazım. 1 aylık hedefime ulaşabildim mi?”

Eser Yenenler 1 ayın sonunda nasıl bir sonuç elde etti? İşte bu sorunun yanıtını da kendisi verdi. Eser Yenenler, “Şişmanlıkla ilgili şakalar yaptık ama psikolojisi gerçekten çok zormuş. Biraz kilo verdim, çocuk gibi hissediyorum. Halbuki 129’dan belki de 127’ye düştüm. Kendimi 50 kilo gibi hissediyorum, öyle psikolojin düzeliyor kilo verdiğinde” diye konuştu.

Kilo vermenin güzel bir his olduğunun altını çizen ünlü oyuncu, şişmanlık psikolojinin zor bir şey olduğuna da vurgu yaptı. 4,5 kilo doğduğunu belirten Eser Yenenler, doğduğundan bu yana kilo soru ile uğraştığını da anlattı.

Eser Yenenler, videonun sonunda tartıya çıktı ve 1 ayın sonunda 127.9 kiloya düştüğünü gösterdi. Berfu hanım eşini bu azmi nedeniyle tebrik etti. 2 kilo daha veren Eser Yenenler, 1 ayın sonunda ise 137.9 kilodan 127.9’a düşerek tam 10 kilo vermeyi başardı.