Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler’in duyarlılığı Beren Saat’e ders olmalı!

Eser Yenenler’in duyarlılığı Beren Saat’e ders olmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler, korona virüs salgını nedeniyle evde ailesi ile birlikte zaman geçirdiklerini belirten bir mesaj paylaştı. Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyesine uyarak ihtiyaç olmadıkça dışarıya çıkmayan isimlerden birisi de Yenenler ailesi oldu.

Eser Yenenler instagram hesabından yaptığı duyuru ile hem duyarlılığını sergiledi hem de Beren Saat ve Kenan Doğulu gibi bazı ünlülerin yurt dışından gelip kendilerini 14 gün karantina altında tutmayıp sokağa çıkanlara ders vermiş oldu. Beren Saat, bu konuda sosyal medyada gündem oldu. Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisine de tepkiler vardı. Ayrıca birçok ünlü isim de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yurt dışından gelenlerin 14 gün kendilerini evde karantina altında tutması gerekliliğini unutmuştu.

İşte böyle bir ortamda Eser Yenenler’in paylaşımı hem çok anlamlı ve örnek teşkil ediyor. Durumun ciddiyetinin farkında olan Yenenler, oğlu kuzeyin kucağında olduğu bir fotoğrafı ile mesaj paylaştı.

İşte Eser Yenenler’in ‘evde keyfim yerinde’ etiketi ile paylaştığı mesajı:

#evdekeyfimyerinde Corona virusu salgını varken biz de ailecek evdeyiz ve dışarı çıkıp başkasının sağlığını ve kendi sağlığımızı tehlikeye sokmuyoruz. Durumu hala hafife alıp sokaklarda fink fink gezen, tozan arkadaşlarımız için de #evdekeyfimyerinde  diye bi tag başlatıp durumun ciddiyetini hep birlikte evlerimizden paylaşım yaparak gösterebiliriz diye düşündüm.

Siz de salgın sürecinde evinizde geçirdiğiniz eğlenceli vakitlerden #evdekeyfimyerinde tagıyla paylaşıp bize katılın en beğendiklerimizi de hem story’de hem de EYS’de kullanalım.”

Eser Yenenler ayrıca yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a da “Siz de evdesiniz değil mi?”  diyerek gönderme yaptı.

Eser Yenenler'in duyarlılığı Beren Saat'e ders olmalı! 7