Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünya’nın Meryem’i Deniz Çakır ‘durmak herkese iyi gelir’ derken, ne anlatmak istedi?

Eşkıya Dünya’nın Meryem’i Deniz Çakır ‘durmak herkese iyi gelir’ derken, ne anlatmak istedi?

tarafından ker_def
31 Aralık 1981 Ankara doğumlu olan Deniz Çakır, şu sıralarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veriyor.

2004 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde şu ana kadar 27 projede yer alan Deniz Çakır, sosyal medyayı etkili kullanan isimlerden birisi…

Son günlerde ismi opera sanatçısı Güvenç Dağüstün’le aşk yaşadığı iddiaları ile anılan Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi ile birlikte tatile çıkmıştı.

Son olarak Antalya’da görünen çift aşkını dolu dizgin yaşıyor. Ancak Çakır’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerinin kafasını karıştırdı. Vazgeçişler ve kendini sevmek üzerine bir yazı kaleme alan Çakır şunları paylaştı:

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eşkıya Dünya'nın Meryem'i Deniz Çakır 'durmak herkese iyi gelir' derken, ne anlatmak istedi? 7

“Öğrendim… Beni kendimden uzaklaştıranları hayatımdan uzaklaştırmayı öğrendim… Kendimi seçmeyi,’önce kendimi’… Gözünün içine bakmaktan vazgeçtiklerim oldu ve mesafelere rağmen ömrüm boyu kıymetlim kalacaklar da… Bir sürü şeyler oldu. Senin, benim, hepimizin hayatında… Ama bak… Hayat dipdiri duruyor ve şimdi tam da bi yaz başında, kaygıları o kalabalık şehirde bırakmışken… “Ohh be” demek için ne muazzam zaman… Aromalı şahane öğleden sonralarını müzikli akşamlara bağlamak ve kendini ödüllendirmek mevsimi… Durmak herkese iyi gelir… Yaz herkese iyi gelsin… Daima tebessüm ve aşkla…”