Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezonu 24 Eylül Salı günü başlıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezonu 24 Eylül Salı günü başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –“Ben savaşı başlattım ama cepheler henüz belli değil!” mesajıyla gelen 5.sezon başlama tarihi nihayet belli oldu. Daha önce dizinin 1 Ekim salı günü başlayabileceğine yönelik iddialar vardı. Ancak atv’nin yayınladığı fragmanda Salı ibaresi yer aldı.

Ayrıca dizinin twitter hesabından da 24 Eylül’de 140. bölüm ile 5. sezonun başlayacağı resmen duyuruldu. Böylelikle dizinin başlama tarihi konusundaki karışıklık da giderilmiş oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezonu 24 Eylül Salı günü başlıyor! 7

Dizinin yeni sezon ilk bölümünden yayınlanan tanıtımda Hızır’ın masada “Benim işim savaşmak. Ben savaşı başlattım ama cepheleri henüz belli değil!” sözleri dikkat çekerken yeni bir savaşın da fitili ateşleniyor!

Bu arada diziye yepyeni karakterlerle 3 sevilen oyuncunun katılacağı biliniyordu. Burak Sergen, Naz Elmas ve Selda Alkor, tanıtımda ilk kez ortaya çıktılar.

Naz Elmas’ın oynadığı karakterin Hızır ile yakınlığı dikkat çekerken, Selda Alkor ve Burak Sergen’in de dizinin kilit karakterlerinden olacakları tanıtımdan anlaşılmakta.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştıkları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, sürpriz karakterlerle yeni sezonda da iddialı olduğunu tanıtımla bir kez daha gösterdi!

İşte 5. sezon 1. bölüm (140. bölüm) fragmanı;