Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümde neler olacak neler?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümde neler olacak neler?

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümde Hızır, Rüstem ile Avni’ye masada yer verecek mi?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümü geçen hafta referandum özel programı sebebiyle yayınlanamamıştı. Bir hafta ertemeli olarak ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölümde Serkan, işlerine engel olan Hızır’ı tehdit eder. Fakat Hızır’ın tek düşündüğü Rüstem ile Avni’nin masada yer alamamasıdır. Bu yüzden Hızır, onları bir şekilde yoketmek için planlar yapar. İşte merak edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölümün fragmanı ve yeni bölüm özeti…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümde Hızır, Rüstem ile Avni’ye masada yer verecek mi?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm bir hafta gecikmeli olarak 18 Nisan Salı günü ekrana gelecek. geçen hafta referandum özel programı ile eski bölümü yayınlanmıştı. Dizinin hayranları ise yeni bölümü seyretmek için beklerken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eski bölümü ile karşılaşınca hayal kırıklığı yaşadılar. Yarın akşam ekrana gelecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölümde Hızır, bir yandan Ceylan yüzünden tedirgin olan Meryem ile arası bozulurken diğer yandan Rüstem ile Avni’yi masada yok etmeye karar vermiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde İlyas’a dönmek isteyen Esra, Suzi ile daha da yakınlaştıklarına şahit olur ve hayalleri yıkılır. İstihbaratın başındaki Serkan, kendi adamlarını ortadan kaldıran Hızır’ı sevenleri ile tehdit ediyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanı…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 65. YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye’ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni’nin bir an önce masada yok edilmesini ister. Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü onun savaşı ve planları daha büyüktür.
Serkan’ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır’ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır’ı yakınlarıyla tehdit eder.
Ünal’ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır’a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder.
Esra ve İlyas’ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. Bölüm Fragmanı paylaşan: Sozcu