Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi bir ölüm acısı daha yaşandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi bir ölüm acısı daha yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 5 sezonluk serüveninde birçok oyuncu rol aldı. Dizide rol alan isimlerden bazıları hayatını kaybetti.Son dönemde hayatını kaybeden isimlere yenileri ekledi.

Ünal Kaptan karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu’nun 1 Ekim 2019 tarihinde vefat etmesinin acısı henüz taze iken, dizinin ekibi yeni ölümlerle sarsıldı… Dizinin 6. sezonu öncesinde rol alan isimlerden ikisi arka arkaya vefat etti. Bu isimler arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Teoman Yıldıran karakteri ile yer alan Birol Ünel, 59 yaşında geçtiğimiz hafta yaşamını yitirdi. Ünel’in son dizisi de yine EDHO oldu…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi bir ölüm acısı daha yaşandı! 8

Bir başka ölüm olayı daha dizinin ekibini sarstı… Türk sinemasının emektar oyuncularından Halil Kumova da Malatya’da çekimleri devam eden sinema filminin setinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Halil Komova, Can Sürer karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı. 6. sezon öncesinde dizinin eski oyuncularının üst üste vefat etmesi, kötü bir tesadüf olarak dikkatleri çekiyor. 1956 Bursa doğumlu olan oyuncu, birçok dizide de rol almıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi bir ölüm acısı daha yaşandı! 9

Aşk ve Ceza, Muhteşem Yüzyıl, Geniş Aile, Aşkın Bedeli, Ezel, Adını Kalbime Yazdım, Karagül, Kuzey Güney, Yunus Emre ve Payitaht Abdülhamid isimli dizilerde Halil Kumova çeşitli rollerde bulundu. Oyuncu ayrıca birçok sinema filminde de yer almıştı.