Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde o konuyu resmen havada bıraktılar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde o konuyu resmen havada bıraktılar!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Detay
atv’de Salı akşamları yayınlanan ve 4. sezonuyla ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hala akılları kurcalayan bir soru havada duruyor!

Dizinin sezon arasında bazı ayrılıklar gündeme gelmişti. Ani bir kararla dizide Hızır’ın eşi Meryem Çakırbeyli’yi canlandıran Deniz Çakır kadrodan çıkartılmıştı.

Bunun sebebinin de oyuncunun özel hayatı olduğu iddia edilmişti.

Yeni sezon başlamadan yaşanan bu gelişmenin ardından izleyici dizide Meryem’in yokluğunu nasıl açıklayacaklarını merak etmişti. Ancak, sezonun yarısını geride bırakmış olmamıza rağmen dizide bu konuya dair bir söz söylenmedi ve Meryem’in adı hiç geçmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde o konuyu resmen havada bıraktılar! 7

Sezon finalinde Hızır’dan boşanan ve yurtdışına giden Meryem’e ne olduğuna dair yapılmayan açıklama izleyiciyi hayal kırıklığına uğratmadı da değil. İzleyiciler, Deniz Çakır’ın diziye bunca zaman verdiği emek göz önüne alınarak karakterin yurtdışından neden geri dönmediğine dair bir açıklama yapılmasını beklediklerini söylüyor.

Öte yandan dizide Meryem haricinde de ortada olmayan ve adı geçmeyen karakterler var. Hızır’ın annesi ile giden oğlu Ömer’i hiç aramaması ya da adını anmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Evin hizmetçisi Lütfiye ve Enişte ile Hatice’nin üç çoğunun da bu sezon hiç görünmemesi dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.