Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın tarihi belli oldu! Sürpriz isimler tanıtımda ortaya çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın tarihi belli oldu! Sürpriz isimler tanıtımda ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 5. sezonuyla 1 Ekim Salı günü ekrana gelecek.

Dizinin yeni sezon ilk bölümünden yayınlanan tanıtımda Hızır’ın masada “Benim işim savaşmak. Ben savaşı başlattım ama cepheleri henüz belli değil!” sözleri dikkat çekerken yeni bir savaşın da fitili ateşleniyor!

Bu arada diziye yepyeni karakterlerle 3 sevilen oyuncunun katılacağı biliniyordu. Burak Sergen, Naz Elmas ve Selda Alkor, tanıtımda ilk kez ortaya çıktılar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın tarihi belli oldu! Sürpriz isimler tanıtımda ortaya çıktı! 7

Naz Elmas’ın oynadığı karakterin Hızır ile yakınlığı dikkat çekerken, Selda Alkor ve Burak Sergen’in de dizinin kilit karakterlerinden olacakları tanıtımdan anlaşılmakta.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştıkları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, sürpriz karakterlerle yeni sezonda da iddialı olduğunu tanıtımla bir kez daha gösterdi!

İşte 5. sezon 1. bölüm (140. bölüm) fragmanı;