Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisi aylardır güç gösterisi yapıyor, karşısına çıkan yok!

Masumlar Apartmanı dizisi aylardır güç gösterisi yapıyor, karşısına çıkan yok!

tarafından ker_def

Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Masumlar Aparmanı, başladığı gündün bu yana çok iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam da 18. bölümü ekrandaydı. Dizinin hayranları önceki hafta yeni bölüm olmadığı için iki hafta beklemek durumunda kalmıştı ve bu da diziye olan özlemi artırmıştı.

Dizinin 18.bölümü totalde 11’li seviyelerde kalsa da AB’de 16 ve ABC1’de ise 14’lü oranlarıyla adeta güç gösterisi yaptı. Sezon başından bu yana yayınlanan her bölümü güçlü dönüşler alan dizi, son haftalarda da iyice yüksek reytinglerle adeta rakip tanımıyor.

6 sezondur ekranda yerini alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sadece totalde yayına yaklaşabildiği dizi AB ve ABC1’de tüm rakiplerini katlayarak ilerliyor. Dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları sezon başından bu yana hep yükselmesini, hiç düşüş yaşamamasını sağladı. Şu anda rakipsiz olan dizi, 2020-2021 sezonunun da en başarılı yapımı konumunda.

TRT 1’de yayınlanan Salı günlerinin en çok izlenen dizisi yine Masumlar Apartmanı oldu. Güçlü kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle her hafta dikkatleri üzerine çeken dizi yeni bölümüyle de tüm kategorilerde birinci oldu. Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. 11-16 arası reytingleriyle dizi tüm kesimlerce ilgiyle takip ediliyor.

Masumlar Apartmanı dizisi aylardır güç gösterisi yapıyor, karşısına çıkan yok! 7

Bu hafta neler oldu?

Han, İnci’nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir haldedir. İnci’yi bulmak için çalmadığı kapı kalmaz ancak çabaları sonuçsuz kalır. Han’ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklenmiş ve onu karanlığın içine, en dibe çekmiştir. Safiye ise Naci’nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içindedir.

Hem en yakın arkadaşından hem de Naci’den gelen ihanet Safiye’nin yeniden içine kapanmasına sebep olur. Naci’nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye kararlıdır. Naci’ye yaşama ümidi vermek için, hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu dener. Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kolları sıvar.

Şimdiye kadar yayınlanan on sekiz bölümü de büyük beğeni uyandıran “Masumlar Apartmanı” dizisinin yeni bölümü, 26 Ocak Salı akşamı saat 20:00’de TRT 1’de izleyicilerle buluşacak.