Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için atv bitti mi, dizi kanal mı değiştirecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için atv bitti mi, dizi kanal mı değiştirecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin 6 sezondur devam eden fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili yaşanan kriz bitmiyor… Sezon başından bu yana dizi ekibi ile atv yönetimi arasında sorunlar olduğuna yönelik birçok iddia vardı.

Dizinin yedinci sezona geç başlamasının altında da bu krizin yattığı ortaya çıkmıştı. 200 bölümü 26 Ekim Salı akşamı yayınlanacağı duyurulan diziyle ilgili şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. atv yönetiminin sözünü tutmadığı gerekçesi ile yapım şirketinin dizinin yeni bölümünü kanala teslim etmediği iddiası ortaya atıldı.

Bahadır Özdener’in yapımcılığını üstlendiği BVB Yapım firması tarafından dizinin başka bir kanalda yayınlanması yönünde girişimler yapılabileceğine yönelik iddialar da ortaya atıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 sezon boyunca atv’de yayınlandı. Ancak yeni sezonun başka bir kanalda izleyici ile buluşma ihtimalinden bahsediliyor.

Henüz bu konuda resmi bilgiler yok. Ancak iddialar ortaya atılıyor. Kanal D’nin diziyi almak istediğine yönelik sosyal medyada bazı iddialar dile getiriliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ile atv arasında iplerin koptuğu da gelen bilgiler arasında.

Dizinin kanal değiştirmesi ihtimali bulunuyor. Ancak atv ile özdeşleşen bir yapımın bu kadar kolay harcanması da pek akla yatkın gelmiyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ile atv arasındaki krizin çözülmesinin kolay olmayacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Bakalım Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yoluna atv’de mi devam edecek yoksa kanal değiştirerek büyük bir sürprize mi imza atacak?

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.