Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde gerçek yargı dağıtan kişi ortaya çıktı!

Yargı dizisinde gerçek yargı dağıtan kişi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan Yargı dizisinin muhteşem senaryosu, birincilik ile taçlandı. Dizinin altıncı bölümünün AB ve ABC1 gruplarında birincilik elde etmesi çok büyük bir başarı oldu.

Ay Yapım imzalı dizinin ekibi bu başarıyı yemekte buluşarak kutladı… Dizinin tüm oyuncuları bir araya geldi ve mutluluk görüntüsü sergilendi… Yargı dizisi adeta yargı dağıtan bir senaryoya sahip. Bu senaryo da Sema Ergenekon’a ait ve 2 yıllık bir çalışmanın ürünü.

Dizide Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, her şeyin yolunda gittiğini ve kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi. Oyuncu, “Çok güzel bir ekip bir araya geldi. Muhteşem bir senaryomuz, senaryo yazarımız var. Asıl starımız Sema hanım” diye konuştu.

Yargı dizisinde gerçek yargı dağıtan kişi ortaya çıktı! 8

Senarist Sema Ergenekon da zorla yemeğe getirildiğini gülümseyerek ifade etti. Dizinin senaryosu çok öne çıktığı için asıl kahraman olarak Sema Ergenekon gösteriliyor. Başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu, senaryonun çok başarılı olduğu vurgusunu yaparak Sema Ergenekon’a övgülerde bulundu.

Sema Ergenekon ise bir hayli heyecanlıydı. Ünlü senarist, “Bence oyun oynamayı hepimiz seviyoruz, ben de onu sevdiler” dedi. Senaryo yazım sürecinde 2 yıllık bir tecrübe dönemi yaşandı. Davaların izlendiğini dile getiren Sema Ergenekon, “O davalar izlendi, avukatlar, hakimler, birçok insanla görüşüldü. O bilgi birikimi, öğrendiğimiz olaylar hepsi senaryoya bir şekilde yansıdı” şeklinde konuştu.

Yargı dizisinde gerçek yargı dağıtan kişi ortaya çıktı! 9

Pınar Deniz ise ilk senaryoyu okuduğunda çok riskli bulduğunu ifade etti. Oyuncu, “Çok fazla kafa karıştıran ve katil kimden ziyade, farklı bir matematik vardı senaryoda. Seyircinin bunu sevmesi, sektör adına beni çok umutlandırdı. Çok mutluyum. Çünkü herkes işinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Yemekte herkesin senaryoyu konuştuğunu ve Sema Ergenekon’un çok başarısı olduğunu anlatan Pınar Deniz, oyuncu arkadaşlarının da çok heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.

Tüm dizinin oyuncuları çekimlerin güzel gittiğini ve çok keyifli bir şekilde çalıştıklarını anlattı. Yoğun bir tempoda çalışmalar devam ediyor olsa bile ekip bu durumdan çok memnun. Yargı dizisinin her hafta yükselen bir performans ortaya koyması Kanal D’nin de iyi reytingler ile gücüne güç katmasına neden oluyor.