Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinin baskısı Oktay Kaynarca’yı huzursuz etti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinin baskısı Oktay Kaynarca’yı huzursuz etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 5.sezonunu geride bıraktı. Dizi, yeni dönemde 6. sezonu ile yine reytinglerde birincilik kovalayacak.

EDHO’da Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır’ın ardından bu karakteri de fenomenleştirdi. Ünlü oyuncu Türkiye’nin major işlerinden birisini yaptıklarını ve omuzlarında da büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, kameralara yaptığı açıklamada dizinin öneminden bahsetti ve izleyicileri ‘hadi başlayın’ şeklinde sosyal medyadaki baskısına da değindi. İşte o açıklama:

“Şimdi hakikaten önemli bir iş yapıyoruz. Gerçekten çok önemli major işlerden bir tanesi. Türkiye’de damgasını vurmuş işlerden bir tanesi bu. Onun sorumluluğu üzerimizde bir kere, çok önemli bir şekilde. Bir de seyircinin, sağ olsunlar özellikle baskısı üzerimizde çok fena. Çünkü sürekli, ‘hadi başlayın’ diye bir durum var.

Onlar diyorlar ki, ‘hadi tatil yaptınız’.’ Ya durun, yeni başladık’ diyoruz. Allah eksik etmesin çok güzel bir durum bu, ama hakikaten dinlenmeye ihtiyacımız var açıkçası… Dinlendikten sonra da enerji toplayıp tekrar işimize devam edeceğiz.”