Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aybüke Pusat’ın cevap vermek istemediği şiddet sorusu!

Aybüke Pusat’ın cevap vermek istemediği şiddet sorusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulaması ile ilgili medyada günlerdir konuşulan konuyla ilgili düşüncelerini açıkladı.

Aybüke Pusat, net ve sert bir mesaj verdi.Oyuncu, “Hiçbir şekilde genel geçer olarak, kabul edilebilir bir şey olmadığını düşünüyorum ve ülkemizde kadına şiddet ve can almalar çok. Normalleştirildiği için zaten yeterince kızgınız. Bu konuda dikkatli ve eğitimli olmak gerektiğini düşünüyorum”diye konuştu.

Ünlü oyuncuya geçmişte tacize veya şiddete maruz kalıp kalmadığı soruldu. Aybüke Pusat, “Çok özel hayat ile ilgili bir soru, sizce normal mi bunu sormanız?” diyerek tepkisini gösterdi. Oyuncu, bunun konuşulmasını ve sorulmasını da normal bulmadığını ifade etti.

Aybüke Pusat, “Bunu normalleştirmemek normal olan şey” diyerek soruya yanıt vermedi. O anları videodan izleyebilirsiniz.

En son Her Yerde Sen dizisiyle geçen sezon ekranda olan Aybüke Pusat, Mart ayında ise 50 metrekare isimli Netflix dizisine başlamış, ancak pandemi nedeniyle çekimler yarım kalmıştı.