Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde Ozan Akbaba’nın takdir edilen özelliği!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde Ozan Akbaba’nın takdir edilen özelliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini Ozan Akbaba canlandırıyor. Youtube’da yayınlanan Bora Talat Oyacı’nın sunduğu Senaryo Sohbetleri programına katılan Ozan Akbaba, özel bazı detaylar anlattı.

Dizi setinde işi bittikten sonra set ekibine yardım ettiği bilinen Ozan Akbaba, bu durumun nedenini şöyle anlattı: “Sadece kamera önünde durarak canım sıkılıyor. İşin mutfağına duyduğum saygıdan ve sevgiden kaynaklı. Sette hakikaten sinir bozucu derecede uyarıcı olabiliyorum. Bizim işimiz gerçekten çok zor.Set çalışanlarının işi daha da zor. Son 5 yıldır çalıştığım Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz set ekibine çok teşekkür ederim. O kadar zor bir iş yapıyorlar ki.”

Ozan Akbaba, çok zor bir iş yaptıklarını ama işini çok sevdiğini belirtti. En çok aksiyon sahnelerinde zorlandığını ifade eden oyuncu, fiziken yorulduğunu ama şimdilik vücut direncinin buna yettiğini anlattı.

Ozan Akbaba, çok zor duygular içeren sahnelerde de zorlanıyor. Oyuncu, “Çünkü bu sahnenin altında büyük bir sorumluluk var, büyük bir yük bindiriyorlar. İstenileni vermeye çalışmak beni bazen çok zorluyor” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: