Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zoru başardı! Tebrikler!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zoru başardı! Tebrikler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ekranda her diziye nasip olmayacak bir duruma imza atıyor bu akşam.

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerinde oynadıkları dizi, yeni sezonda zirvedeki yerini korumaya çalışırken Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin hızlı ivmesiyle geri plana düştü. Kadın dizisi Salı akşamlarının fenomen dizisi olduktan sonra reytinglerde bir kaç sıra gerileyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, her şeye rağmen kemikleşmiş izleyici kitlesini korumayı başardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zoru başardı! Tebrikler! 8
Dizinin bu başarısının yanında bir başka başarısı da 100 bölümdür ekranda olmasıyla da gösteriyor. Bu akşam Dalya diyecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bir kaç bölümde ekrana veda eden pek çok diziye bakılınca çok zor bir olayı da başardığı görülüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zoru başardı! Tebrikler! 9

Dizide Meryem’i oynayan Deniz Çakır da bugün instagram sayfasından dizinin dalya yapmasını kutlayarak izleyenlere seslendi. Çakır, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak şu notu düştü: “100 olduk.. Alırız bi maşallahınızı..? Bu akşam da bekleriz 100. bölümümüze..”

İşte 100. bölüm tanıtımı:

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN