Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ömür Façalı’yı canlandıran Ceren Benderlioğlu gerçeği!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ömür Façalı’yı canlandıran Ceren Benderlioğlu gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iki kardeşi canlandıran Ceren Benderlioğlu ile Emir Benderlioğlu’nun gerçek hayatta evli ve bir de Nur isminde kızları olduğunu birçok hayranı biliyor.

Dizi TV programına evlerini açan çift kendileriyle ilgili yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti.

Ceren Benderlioğlu’nun spor yapmadan duramayan birisi olduğunu zaten instagram hesabını takip eden bir çok hayranı biliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ömür Façalı'yı canlandıran Ceren Benderlioğlu gerçeği! 9

Ceren hanım boş kaldığı zamanlarda neler yaptığını anlattı:

“Çok spor yaparım. Spor salonuna giderim. Evde bitkilerimle uğraşırım.Çok fazla kitap okurum. Nefes eğitimi ve meditasyonla da çok ilgileniyorum. Eve girmeden eğer spor salonuna gidersem, inanılmaz rahatlamış olarak geliyorum. Benim gidip ağırlık kaldırmam, koşmam, yüzmem , zıplamam, hoplamam gerekiyor. Hiperaktifim, orada atabiliyorum o enerjiyi. Kendimi bildim bileli spor yapıyorum.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ömür Façalı'yı canlandıran Ceren Benderlioğlu gerçeği! 10

3 yıldır ağırlık kaldırmakta olduğunu ve bunun için de idmanlar yaptığını anlatan Ceren Benderlioğlu, spor yapmadığı zaman sinirli olduğunu, 3 gün spor yapmazsa kendini çok kötü hissettiğini belirtiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ömür Façalı'yı canlandıran Ceren Benderlioğlu gerçeği! 11