Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sürpriz bir gelişme olacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sürpriz bir gelişme olacak!

tarafından zk zk

Eylül ayı ile birlikte özlediğimiz diziler birer birer yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlayacak. En çok devam bölümleri merak edilen diziler arasında yer alan atv’nin Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz dizisinin çekimleri başladı. Müdavimlerinin merakla beklediği dizi de Eylül ayında ekranda. Kesin tarihi belli olmamakla birlikte dizide sürpriz bir gelişme olacağı konuşuluyor.

Yeraltı dünyasının isimlerinden birisi olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizi, yeni ve aksiyonu yüksek bölümlerle gelmeye hazırlanıyor. Geçen sezon yayınlandığı günlerde zirvedeki yerini hep koruyan dizi, bu yıl da aynı başarıyı gösterebilecek mi hep beraber göreceğiz ancak sezona iddialı bir şekilde hazırlandığı anlaşılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda yeni bölümleriyle Eylül’den itibaren ATV’de..

Dizinin sezon finalinde Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır’ın masayı ve mafya işlerini bırakma kararı herkeste şok etkisi yarattı. Bakalım, yeni bölümlerde Hızır bu kararında ısrar edecek mi?

İşte yeni sezon tanıtımı: