Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan özür gibi paylaşım!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan özür gibi paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son 24 Aralık Salı akşamı 153. bölümü yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, aradan geçen 1 aydan fazla sürede izleyicilerinden uzakta kaldı. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Üstündağ, Sanem Çelik gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 154. bölümü gümbür gümbür geliyor.

28 Ocak Salı yani bu akşam ekrana gelecek olan 154. bölüm büyük bir heyecan ile bekleniyor. Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik’in de döndüğü yeni bölümde izleyicileri çok heyecanlandıracak sahneler var. Aksiyon dolu dizinin 154. bölümü öncesinde yayınlanan 3 fragman da izleyicileri şaşkına çevirdi.

Daha önce EDHO’nun her bölümden önce sadece 1 fragman yayınladığını belirten dizi hayranları, 2. fragman gelince çok sevindi ama 3. fragman da yayınlanınca adeta şoke oldu. Dizi tarihinde ilk kez böyle bir şeye rastladıklarını belirten EDHO hayranları, hep böyle devam etmesini de istediklerini vurguladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 1 aydan uzun süredir ekranda olmaması nedeniyle dizi ekibinin böyle bir jest yaptığı düşünülüyor.

İşte dizinin 154. bölümünden yayınlanan 3 fragman: