Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi Çukur efsanesini yerle bir etti!

Sefirin Kızı dizisi Çukur efsanesini yerle bir etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 3 sezondur Show TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Çukur dizisi, Sefirin Kızı gelene kadar çok rahattı. Pazartesi akşamlarının bir numaralı dizisi olan Çukur’un yanına kimse yaklaşamazdı.

Ne zaman ki Sefirin Kızı ortaya çıktı, ilk bölümlerle Çukur’un ensesine yapıştı o zaman anlaşıldı ki,bu rekabet burada bitmez. Son 2 haftadır da Sefirin Kızı dizisi Çukur’un zirvedeki koltuğunu elinden çekip aldı.

Sefirin Kızı dizisi bunu yaparken reytinglerini de hep yükseltti ve çok iyi oranlar yakaladı.27 Ocak Pazartesi akşamı da geçen haftanın özeti gibiydi. Sefirin Kızı sazı eline almış, tüm kategorilerde birincilik elde etmişti. Çukur ise iki kategoride 2. ve 1 kategoride de 3. sırada kendisine yer bulabildi.

Reyting oranları da aradaki farkın açılmaya başladığını gösteriyor. İşte Sefirin Kızı’na tüm kategorilerde birincilik getiren 6.bölüm reytingleri:

Sefirin Kızı dizisi Çukur efsanesini yerle bir etti! 9

Çukur dizisi ise total grubunda 2. sırada bulunuyor. AB grubunda 3.olabilen Çukur, ABC1 kategorisinde de yine 2. sırada…

Sefirin Kızı dizisi Çukur efsanesini yerle bir etti! 10

27 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan programlar içinde 3 kategoride ilk 10’da yer alan yapımların listesi ise şöyle:

Sefirin Kızı dizisi Çukur efsanesini yerle bir etti! 11